Programma woensdag - 10 november 2021

Hieronder vind je het volledige programma voor de dag van jouw keuze. Om voor iedereen de workshops beschikbaar te houden kun je in totaal maximaal 2 workshops kiezen. De doorlopende workshops ‘Stap op één’ en ‘Gun jezelf een loopbaancoach’ vallen hier buiten. 


heftige ervaringen een plek geven!

9.00 - 11.00 uur

Als zorgmedewerker merk je soms dat bepaalde ervaringen je meer bezig houden dan je eigenlijk zou willen. In deze workshop ga je aan de slag met jouw ervaring en leer je om hier op nieuwe of andere manier mee om te gaan. Dit met het doel om meer rust te vinden.

Wat neem je mee na afloop van deze workshop:

  • Hoe je heftige ervaringen op een positieve manier kunt verwerken
  • Op welke wijze je hiervoor naar jezelf moet kijken
  • Hoe je jezelf kunt uiten na een heftige ervaring
  • Wat deze manier van kijken naar jezelf (‘herkaderen’) oplevert als het gaat om jouw energie balans en duurzame inzetbaarheid
  • Welke voorwaarden hiervoor belangrijk zijn
  • Wat je in de toekomst bij een nieuwe heftige ervaring kunt doen in dit kader


jobcraften: met meer plezier en energie aan het werk

14.00 - 15.30 uur

Jobcrafting is een manier om zelf te zorgen voor meer plezier en energie op je werk. Als je het letterlijk vertaalt, is het ‘knutselen aan je werk’. Je kan op eigen initiatief kleine aanpassingen doen waardoor jouw werk beter bij je past, meer aansluit bij wie je bent, wat je wilt, wat je kan en wat je drijft. 

In deze workshop krijg je korte stukjes theorie en ga je zelf op zoek naar waar jij gelukkig van wordt in je werk. Waarom doe jij wat je doet en hoe zorg je ervoor dat je hier gelukkig in blijft?

Door weer eens met een andere bril naar jouw werk te kijken en kleine aanpassingen te doen, wordt het vaak snel leuker! Ontdek wat je zelf allemaal kan doen om jouw baan zo te knutselen dat je er elke dag lachend naartoe gaat en met energie weer weggaat.