Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan hier het contactformulier in.

De Sterk in je Werk-Week is bedoeld voor medewerkers van de organisaties die zijn aangesloten bij Transvorm. Check hier of jouw organisatie is aangesloten.

Alle workshops vinden online plaats. Je kunt ze dus gewoon volgen vanuit je eigen werkplek of huis. Het enige dat je nodig hebt is een pc of laptop met een werkende internet-verbinding en geluid. De meeste trainingen vinden plaats via Zoom. Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je van ons een bevestigingsmail. Een aantal dagen voor de training ontvang je van ons de Zoom link. Klik op het moment dat de training start op de link, en je komt vanzelf in de training. 

Zorg ervoor dat je een goed werkende internetverbinding hebt en dat het geluid van je laptop of pc het goed doet. Zet jezelf meteen op mute zodra je een workshop binnenkomt. Dit voorkomt dat iedereen door elkaar gaat praten. Gaat het beeld wat schokkerig? Zet dan je eigen camera uit. Dit helpt vaak voor een betere internetverbinding.

Deelname aan de online workshops is gratis. De Sterk in je Werk-week is een initiatief van Transvorm (www.transvorm.org).

Nee, je hoeft je niet opnieuw aan te melden. Neem hiervoor contact op met het via sterkinjewerkweek@congresbureau.nl of bel 030 – 275 96 23.

Neem hiervoor contact op met het via sterkinjewerkweek@congresbureau.nl of bel 030 – 275 96 23.

Kun je toch  niet aanwezig zijn bij de door jou gekozen workshop, meld je dan zo snel mogelijk af via sterkinjewerkweek@congresbureau.nl. Dan is jouw plek weer beschikbaar voor iemand anders.

Ja, je kunt je ook alleen voor het theater aanmelden. Ga naar het inschrijfformulier en vul je je gegevens in. Vink aan dat je belangstelling hebt voor het theater en vink bij workshops aan dat je geen belangstelling hebt voor de workshops.

Staat jouw vraag en/of antwoord er niet tussen?