Doorlopende workshops/Theatershow adem

Onderstaand vind je de doorlopende workshops en meer informatie over de theatershow Adem. Voor de workshops ‘Stap op één’ en ‘Gun jezelf een loopbaancoach’ kun je je aanmelden met de link in onderstaande omschrijving.
Voor de workshop Beweegenenergizer kun je je aanmelden via het inschrijfformulier. 


Stap op ÉÉN VIJFDAAGSE

Sta jij ook altijd klaar voor een ander? Zorg je met liefde en toewijding voor je patiënten, cliënten of bewoners? Zorg je ervoor dat thuis de boel draait? En misschien doe je in je vrije tijd vrijwilligerswerk, help je op school, pas je op de kleinkinderen of ben je mantelzorger? Allemaal heerlijk om te doen. Zorgen voor anderen is je kracht en talent. Toch heeft dit zorgtalent een keerzijde. Zorg jij voldoende, nee goed, voor jezelf? Uit de praktijk blijkt dit vaak een onderschoven zaak. Eerst de ander en dan ik. Daar zit geen eigen regie, dat betekent dat je geregeerd wordt.

Met de Stap op 1 vijfdaagse krijg je op een leuke manier inzicht in wat goed zorgen voor jou betekent en hoe je dit door kleine stapjes te zetten kunt realiseren. We snappen dat je het druk hebt, en toch willen we je uitnodigen om gedurende deze vijf dagen, vijf à tien minuutjes per dag aan jezelf te besteden. En ja die tijd haal je zo in, doordat je weer ruimte in je hoofd en agenda krijgt. Doe mee met deze waardevolle en praktische uitdaging en gun jezelf die Stap op 1.

Meedoen is zeker niet ingewikkeld. Je kunt heel simpel via je telefoon, tablet of computer meedoen. Je ontvangt vijf dagen achtereenvolgend een mail met het thema van die dag. Elke dag bekijk je een filmpje van ongeveer 2 minuten, lees je het bijbehorende verhaal en ga je aan de slag met een korte opdracht. Dit kun je onderweg doen, tijdens het vouwen van de was of tijdens een (korte) pauze. Laat de informatie gedurende de dag lekker rustig op je inwerken. Het antwoord op de bijbehorende opdracht komt dan als vanzelf bovendrijven. Ga niet ‘hard’ aan het werk maar laat alles juist even los. Dan kom je tot de beste inzichten.

Meld je hier aan.


gun jezelf een LOOPBAANCOACH

Sterk in je werk, zorg voor jezelf is een persoonlijk kortdurend coachtraject voor iedereen die in zorg en welzijn werkt en hulp wil bij het nadenken over zijn of haar loopbaan. Door corona hebben veel mensen vragen over de toekomst van hun werk. Ervaar je je werk in zorg en welzijn als (nog) zwaarder? Het is juist nu erg belangrijk ook goed voor jezelf te zorgen. En een loopbaancoach voor jezelf in te schakelen.  

Sterk in je werk, zorg voor jezelf biedt jou steun bij het zetten van de volgende stap in je werk. Samen met een ervaren loopbaancoach kijk je naar je situatie. Jullie kijken samen naar wie je bent, waar je goed in bent en waar jij energie uit haalt maar ook naar wat je nodig hebt. Zoals het zoeken naar een goede werk/privébalans of samen te kijken naar jouw ontwikkelvraagstukken. Normaal ontmoet je je coach in het echt. Vanwege de geldende Coronamaatregelingen ontmoet je je coach nu via beeldbellen. Dit doen we zonder kosten voor jou. Interesse? Meld je hier aan. Een van de loopbaancoaches neemt via het door jou opgegeven mailadres of telefoonnummer contact met je op voor een (digitale) afspraak op het moment dat het jullie samen uitkomt.


BEWEEGENERGIZER

11.00 uur en 16.00 uur

Ook last van een dipje? Doe mee aan de sterk-in-je-werk energizer ‘Bewegen op muziek’. 

Met korte, snelle, soms grappige beweeg-oefeningen helpen we jou binnen 15 minuten weer aan een gezonde dosis energie. 

Dus schuif je bureaustoel aan de kant, claim de koffieruimte en gaan met die banaan! Vraag je collega’s om mee te doen, of misschien zelfs je cliënten!  

Deze beweegenergizer vindt dagelijks plaats om 11.00 uur en 16.00 uur. Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier


theatershow adem

20.00 uur

In theatershow Adem gaat zangeres en theatermaker Suzan Seegers – bekend van onder meer haar eigen, veelgeprezen soloshows – op zoek naar antwoorden. Om op adem en tot rust te komen. Adem is een exclusieve theatervoorstelling voor jullie.

 Jullie verdienen het namelijk als geen ander om bij te tanken. Suzan neemt jullie mee in de vijf stappen van het Tanken. 

De voorstelling ontroert, maakt je aan het lachen en zet je aan het denken. Maar Adem is vooral een uur lang lekker op adem komen. Dus sit back and relax. Geniet. En laat je inspireren… 

Tot in het theater!

Op dinsdag 9 november om 20.00 uur in het Chassé Theater in Breda en zondag 21 november om 20.00 uur in het Parktheater (Philipszaal) in Eindhoven kun je de theatershow Adem kosteloos bijwonen. Op het inschrijfformulier voor de workshops kun je aangeven dat je belangstelling hebt. Je ontvangt dan een mail met daarin de link naar de bestelpagina van het theater, waar je 2 gratis kaarten kunt bestellen.