Programma maandag - 15 november 2021

Hieronder vind je het volledige programma voor de dag van jouw keuze. Om voor iedereen de workshops beschikbaar te houden kun je in totaal maximaal 2 workshops kiezen. De doorlopende workshops ‘Stap op één’ en ‘Gun jezelf een loopbaancoach’ vallen hier buiten. 


verhoog je slaapkwaliteit

10.00 - 11.00 uur

Het gaat niet om de vraag hoeveel uur je slaapt, maar of je uitgerust wakker wordt. Doezel je overdag of houd je jezelf overeind met koffie of energydrink? Dan is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van slaap en hoe deze verbeterd kan worden. 

Tijdens deze online sessie leer je waarom slaap zo belangrijk is. Ook gaan we in op de fases die je doorloopt om te komen tot kwalitatieve slaap. We brengen in kaart welke belemmeringen er zijn en gaan in op het effect van het doen van een dutje. Want wist je dat een dutje al vanaf 6 minuten een aangetoond effect heeft op wilskracht? En dat er voor ieder een ideaal dutmoment is? Tot slot leer je wanneer je het beste kunt pieken.


Jobcraften: met meer plezier en energie aan het werk

10.00 - 11.30 uur

Jobcrafting is een manier op zelf te zorgen voor meer plezier en energie op je werk. Als je het letterlijk vertaalt, is het ‘knutselen aan je werk’. Je kan op eigen initiatief kleine aanpassingen doen waardoor jouw werk beter bij je past, meer aansluit bij wie je bent, wat je wilt, wat je kan en wat je drijft. 

In deze workshop krijg je korte stukjes theorie en ga je zelf op zoek naar waar jij gelukkig van wordt in je werk. Waarom doe jij wat je doet en hoe zorg je ervoor dat je hier gelukkig in blijft? Door weer eens met een andere bril naar jouw werk te kijken en kleine aanpassingen te doen, wordt het vaak snel leuker! Ontdek wat je zelf allemaal kan doen om jouw baan zo te knutselen dat je er elke dag lachend naartoe gaat en met energie weer weggaat.


mindfullness: wij hoeven geen boeddha te zijn om bewust en licht in het leven te staan

14.00 - 14.45 uur

In deze mindfulness sessie, gaan we onze zintuigen aan het werk zetten. Voelen, proeven, ruiken en aarden. Door deze meditatieve oefeningen te ondergaan, stappen we even uit het dagelijks leven en maken we tijd vrij voor onszelf! Verder geven we je tools om altijd in het NU te zijn!