Programma donderdag - 18 november 2021

Hieronder vind je het volledige programma voor de dag van jouw keuze. Om voor iedereen de workshops beschikbaar te houden kun je in totaal maximaal 2 workshops kiezen. De doorlopende workshops ‘Stap op één’ en ‘Gun jezelf een loopbaancoach’ vallen hier buiten. 


alles wat je aandacht geeft groeit; tijd voor vitaliteit!

10.00 - 11.00 uur

Vitaliteit in je organisatie. Een ‘hot item’ of een ‘heet hangijzer’. Waar start je met vitaliteit, hoe neem je medewerkers mee en en wat zijn de ervaringen?

Doe mee met deze workshop en laat je inspireren door vitaliteitscoaches in de zorg. Wat zijn de best practices met betrekking tot vitaliteit en hoe krijg je de medewerkers enthousiast. Wat moet je wel doen en wat niet!

Een workshop die energiek is en waar ruimte is om vragen te stellen aan de deskundige uit de praktijk. 


van to do naar tadaa: van denken naar doen dus

11.30 - 13.00 uur

Goede voornemens, nu ga ik het echt DOEN, morgen ga ik….
Je kent het vast wel, regelmatig blijft het bij goede voornemens.

In deze sessie leer je aan de hand van een praktische formule je hersenen voor je te laten werken. Merianka legt je stap voor stap uit hoe je die formule inzet voor ‘DIY-coaching’, om dichter bij jezelf te blijven en de lat op precies de juiste hoogte te leggen. Niet te hoog, maar zeker ook niet te laag.

Je leert resultaten te koppelen aan je intentie en daarmee maak je wat je je voorneemt ook echt waar. Deze training geeft inzichten en handvatten voor dat eerste stukje zelf-support, inclusief een praktisch werkboek waarmee je een jaar vooruit kan. 

Van denken naar doen dus. Ta-dááá!


Succesvol en inspirerend samenwerken: maak de coach in jezelf wakker

15.00 - 16.30 uur

Inspirerend coachen op de werkvloer. Vergroot jouw coachskills en inspireer jezelf en je collega’s!

Elke dag toon jij jouw enthousiasme, flexibiliteit, kennis en kunde. Samen met je collega’s doe jij je best om elke dag weer die kwalitatief goede zorg te leveren. Jezelf heel goed kennen en effectieve communicatie met jezelf, je collega’s en de cliënten is
van groot belang om ervoor te zorgen dat jijzelf en jouw team goed functioneren, de cliënten de juiste zorg krijgen en jij met veel energie en plezier kunt (blijven!) werken.
Jouw coachskills en energie zijn nodig!

Schrijf je in voor deze Gretig Inspiratiesessie als jij je wilt verdiepen in succesvol samenwerken en je graag die coach in jezelf wakker maakt en als je praktische handvatten wenst voor die broodnodige teamboost.
Inspirerend samenwerken, dat is dan alvast één zorg minder! 😉

Aan het einde van deze inspiratiesessie:

  • snap je wat jouw eigen stijl van inspirerend coachen is en het effect daarvan
  • herken je gedrags- en coachstijlen van je collega’s en kan je hierop aansluiten
  • ken je de zes pijlers van succesvol samenwerken
  • kan je een aantal effectieve coachstructuren, -modellen en technieken direct toepassen op jouw werkvloer

Leuk als jij erbij bent!