Leuk dat jullie organisatie meedoet aan de Sterk in je Werk-week. Hieronder informeren we u over de stappen die nodig zijn om er samen een mooie week van te maken. 

Activiteiten aanmelden

U kunt tot vrijdag 23 augustus uw activiteit(en) zelf aanmaken en beheren op www.brabantzorg.net. Door deze werkwijze heeft u op ieder moment inzicht in het aantal deelnemers. U kunt inloggen met uw inloggegevens van www.brabantzorg.net.

Heeft u nog geen account? Dan kunt u deze aanvragen door een e-mail te sturen naar brabantzorgnet@transvorm.org.

Hoe u activiteiten kunt aanmaken, vindt u in deze handleiding en video.

U kunt tot 2 september aanpassingen doen in bijvoorbeeld tijdstip en locatie van de activiteit. Wijzigingen die hierna worden aangebracht, worden niet meer verwerkt op de website. Op 9 september worden de activiteiten door ons gepubliceerd op www.sterkinjewerkweek.nl. 

Bestellen promotiemiddelen

Er zijn flyers en posters beschikbaar om de Sterk in je Werk-week onder de aandacht te brengen binnen uw organisatie. Vorig jaar is gebleken dat die middelen erg effectief zijn om medewerkers te bereiken. U kunt het drukwerk tot 20 augustus via dit formulier aanvragen. U ontvangt de promotiematerialen rond 3 september. Daarnaast ontvangt u rond 30 augustus een toolkit met online promotiemiddelen en voorbeelden voor intranet en sociale media binnen uw organisatie. Hiervoor hoeft u geen aanvraagformulier in te vullen.

 Belangrijke data op een rij

  • 20 augustus:    Deadline bestellen flyers en posters
  • 23 augustus:    Deadline aanmaken activiteit(en) op www.brabantzorg.net
  • 30 augustus:    Ontvangst toolkit met online promotiemiddelen
  • 2 september:    Uiterste datum wijzigingen activiteiten op www.brabantzorg.net
  • 3 september:    Ontvangst bestelde flyers en posters
  • 9 september:    Publicatie van het activiteitenprogramma op www.sterkinjewerkweek.nl en start van promotie Sterk in je Werk-week onder medewerkers
  • 11 november:   Deadline inschrijven deelnemers
  • 18 november:   Start Sterk in je Werk-week.

Tip
Stuur alvast een ‘save the date’ aan uw medewerkers en plaats een bericht op uw intranetomgeving. Gebruik dit voorbeeld en deel de link naar de aftermovie van vorig jaar om medewerkers warm te maken.

Vragen?

Neem contact op met Jeroen Hellemons.
Tel: 06-86875654
Mail: j.hellemons@transvorm.org