Beschrijving

Verras jezelf... en misschien straks ook wel jouw cliënten met jouw make-up skills!
 

Kijk, als het gaat om het leveren van hoogwaardige zorg, dan staat tanteLouise haar mannetje. Maar dat alleen is niet genoeg. Bij tanteLouise leveren we zorg op een respectvolle en liefdevolle manier. Warm.

Wij snappen dat onze cliënten er ook graag piekfijn uit zien, af en toe naar de kapper, fijne huidverzorging, wat lekkere parfum..net zoals vroeger.  

Bij tanteLouise kijken we er ook niet gek van op dat make-up aanbrengen in de dagelijkse routine van de cliëntenverzorging thuis hoort…
Ongetwijfeld beschik je zelf al over de benodigde ervaring, maar hoe doe je dit nou zo eenvoudig en mooist mogelijk om jouw cliënten met rijpere huid te laten stralen?

Kom dan dinsdag 10 of vrijdag 13 december van 19.30u tot 21.30u naar
de workshop visagie voor zorgprofessionals in onze locatie Hof van Nassau in Steenbergen!

 

Wat leer je in de workshop?
Deze workshop duurt 2 uur en zal gegeven worden door Angelien van Terheijden. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste leert zij je aan de hand van een stappenplan de basistechnieken en fijne kneepjes van het vak.
Ook vertelt ze je over huidverzorging en make-up trends en ga je vervolgens gezellig gezamenlijk aan de slag onder het genot van een hapje en een drankje.

Hoe maak je kans op deelname aan de workshop?
Deze workshop wordt gratis beschikbaar gesteld voor zorgprofessionals en er zijn voor deze data een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zodat je zoveel mogelijk kunt leren en oefenen.

Als je wilt deelnemen zorg er dan voor dat we uiterlijk woensdag 4 december een korte motivatie van je ontvangen waarom juist jij wilt deelnemen aan deze workshop en wat dit voor jouw cliënten kan betekenen.
Vervolgens zullen we op basis van de motivaties maximaal 8 deelnemers selecteren en zij zullen worden ingedeeld op één van de bovengenoemde data.

Waar wacht je op?
Heb jij net zoals wij nu al zin om aan deze workshop deel te nemen, schrijf je dan direct in via onderstaande button. Vervolgens stuur je je motivatie naar werkenbij@tantelouise.nl onder vermelding van ‘Workshop Visagie’.

Wij laten je op 5 december weten of je bent uitgenodigd om deel te nemen aan de workshop!

Datum en tijd

  • 10 december 2019 van 19:30 - 21:30 uur (verlopen)
  • 13 december 2019 van 19:30 - 21:30 uur (verlopen)

Deelnemers

  • minimaal 2
  • maximaal 8

Dit evenement is verlopen