Beschrijving

Hoe sta jij in jouw werk? Hoe blijf je de balans houden tussen je werkzaamheden en verwachtingen? Wat zijn jouw energiegevers en jouw energievreters?

Nieuwsgierig naar jouw antwoord op deze vragen? Behoefte om de antwoorden op deze vragen te delen met collega's uit het werkveld?

Jobby is hét spel waardoor je nieuwsgierig wordt naar groeimogelijkheden binnen je functie én dat je prikkelt om na te denken over hoe je meer variatie en balans in je functie kunt creëren.

Maak van jouw werk je hobby en kom Jobby-en!

Hoe?
Je speelt tijdens dit spel in vier rondes. In elke ronde staan opdrachten centraal waardoor je inzicht krijgt in jouw eigen energiegevers en energievreters. Deze bewustwording kan je helpen om balans te houden in je werkzaamheden en verwachtingen, want wat voor jou een energievreter kan zijn, kan voor jouw collega juist een energiegever zijn. De uitdaging ligt na het spel dan ook om jouw energiegevers een meer centrale plek te geven in je eigen functie.

Door middel van het jobby spelboekje kun je alle input opschrijven en meenemen na afloop van het spel.

Voor wie?
Dit spel is gericht op iedereen die werkzaam is in de (gehandicapten)zorg. Juist de diversiteit van functies en collega's draagt bij aan verhelderen van elkaars energiegevers en energievreters en draagt bij aan het delen van succesverhalen.

Datum en tijd

  • 18 november 2019 van 13:30 - 15:30 uur (verlopen)

Deelnemers

Nog 4 van 6 plaatsen beschikbaar

Dit evenement is verlopen