Beschrijving

Wil je meer weten over de nieuwste technologieën op het gebied van domotica (huisautomatisering)? Wil jij ervaren hoe domotica de kwaliteit van wonen en leven van (dementerende) bewoners kan verbeteren?

Tijdens een spel met fictieve bewoners denk je na over de obstakels en ‘gesloten deuren’, pas je de mogelijkheden van domotica toe en monitor je de stemming en cognitie van de bewoner.

Nieuwste technologische toepassingen

De workshop vindt plaats op TanteLouise’s nieuwe locatie Hof van Nassau in Steenbergen. Hier zijn de woningen voorzien van de nieuwste technologische toepassingen om de kwaliteit van wonen en leven te verbeteren. Denk aan deuren die een bewoner kan openen door middel van een afstandsbediening maar ook aan een mobiel GPS-apparaatje dat elke bewoner draagt en waarmee een live spreek-luister verbinding tot stand gebracht kan worden naar de smartphone of Ipad van de zorgprofessional.

Het exacte adres van Hof van Nassau wordt ruimschoots voor aanvang van de workshop doorgegeven (na de officiële opening van de nieuwe locatie)

Datum en tijd

  • 21 november 2018 van 19:00 - 21:00 uur

Deelnemers

  • minimaal 8
  • maximaal 15

check_circle U bent al geregistreerd voor dit evenement Uitschrijven

check_circle

Dank voor je inschrijving. Je ontvangt een bevestigingsmail op het door jou opgegeven mailadres.

Ik wil voor nog een activiteit inschrijven

DIRECT INSCHRIJVEN

Inschrijven

Uw telefoonnummer is nodig om te melden als uw activiteit aanstaande is of niet doorgaat.
Accepteer de termen
ANNULEREN