Beschrijving

Wil jij als professional het verschil maken? Veilig Thuis West-Brabant organiseert op woensdag 21 november  3 sessies, waarbij je informatie kunt krijgen / vragen kunt stellen over innovaties op het gebied van kindermishandeling waarbij een verschil wordt gemaakt.

In Nederland groeien bijna 119.000 kinderen op in een onveilige thuissituatie. Met elkaar hebben we de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle kinderen veilig kunnen opgroeien. Dat zij gezien en gehoord worden. In de Week tegen Kindermishandeling wordt niet alleen aandacht gevraagd voor de aard en omvang van het probleem, maar vooral ook voor wat we (kunnen) doen om de aanpak sterker te maken.

Wij delen graag onze ervaringen met collega professionals. We vertellen over de inzet van een Ervaringsdeskundige bij kindermishandeling en over Mattie, onze hulphond. Een medewerker laat het materiaal zien dat wordt gebruikt bij het praten met kinderen. En de Vertrouwensarts van Veilig Thuis is aanwezig om te vertellen over haar werk bij kindermishandeling. Heb je vragen of wil je informatie over de nieuwe Meldcode; ook daarvoor is een medewerker aanwezig.

Meld je snel aan via s.buijsen@veiligthuiswb.nl: per sessie kunnen maximaal 12 personen zich inschrijven (minimaal 4 personen per sessie). Geef aan welk tijdstip jouw voorkeur heeft en in welk onderwerp je geïnteresseerd bent.

Datum en tijd

  • 21 november 2018 van 09:00 - 10:00 uur

Deelnemers

  • minimaal 4
  • maximaal 12

check_circle U bent al geregistreerd voor dit evenement Uitschrijven

check_circle

Dank voor je inschrijving. Je ontvangt een bevestigingsmail op het door jou opgegeven mailadres.

Ik wil voor nog een activiteit inschrijven

DIRECT INSCHRIJVEN

Inschrijven

Uw telefoonnummer is nodig om te melden als uw activiteit aanstaande is of niet doorgaat.
Accepteer de termen
ANNULEREN